۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۵:۰۱

اسدی: شیراز مصداق «دین، هنر و حماسه» در ایران اسلامی است

اسدی: شیراز مصداق «دین، هنر و حماسه» در ایران اسلامی است

شیراز-شهردار شیراز با اشاره به جایگاه تاریخی، فرهنگی و علمی این شهر گفت: شیراز با مفاخر بزرگ، باغ جهانی ارم و هویت دینی و هنری، مصداق «دین، هنر و حماسه» در کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن اسدی ظهر پنجشنبه در آیین رونمایی از سردیس جمعی از نخبگان و استادان برجسته استان فارس با بیان اینکه شیراز با دارا بودن بناها، آثار و مفاخری همچون حافظ، سعدی، شیخ روزبهان، خواجوی کرمانی و قطب‌الدین شیرازی جزو برترین شهرهای ایران است، افزود: بوی بهار نارنج و نسترن در اردیبهشت‌ماه، گنبدهای فیروزه‌ای امامزادگان و حرم مطهر احمد بن موسی شاهچراغ (ع)، شیراز را در دل و جان همه ما جای داده است.

وی ا یادآوری بیانات مقام معظم رهبری درباره این شهر ادامه داد: ایشان ۱۸سال پیش، دانشگاه‌های شیراز را «دارالعلم» خواندند و یک‌سال و نیم پیش نیز فرمودند که اگر بخواهم مبالغه نکنم، تنها شهری که در کشور مصداق دین، هنر و حماسه است، شیراز است.

شهردار شیراز با اشاره به اینکه این مراسم قرار بود سال قبل برگزار شود، افزود: امروز در هفته شیراز و در باغ گیاه‌شناسی ارم دانشگاه شیراز که ثبت جهانی بوده و گردشگرانی از سراسر جهان از آن بازدید می‌کنند، شاهد رونمایی از سردیس نخبگان، مشاهیر و اساتیدی هستیم که برخی از آنان در جمع ما حضور دارند و به خانواده‌های معظمشان نیز ادای احترام می‌کنم.

اسدی در پایان با اشاره به اقدامات فرهنگی صورت‌گرفته در ایام هفته شیراز، تصریح کرد: این هفته در دروازه قرآن، از قرآنی نفیس که ماه‌ها و سال‌ها روی آن زحمت کشیده شده بود، رونمایی کردیم و امروز نیز در این مجموعه ارزشمند گرد هم آمده‌ایم.

کد مطلب 6822983

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha